top of page

That's how we fly

Before take-off, please read our flight instructions:

Wil je met jouw merk naar voor, naar achter, naar links, naar rechts of even blijven stilhangen om jouw unieke positie in de markt te bepalen? Welkom bij Copter. Als branding agency bepalen we samen de juiste route voor jouw merkidentiteit. Wendbaar, weloverwogen én wakker. 

Copter heeft twee vluchtschema’s. Optie 1: jij vliegt met ons mee en wij zorgen dat jij netjes afgeleverd wordt op jouw eindbestemming. Dat kan een merkstrategie, een visuele identiteit of een communicatiecampagne zijn.
Of misschien wel heel de rit? Optie 2: wij sturen één van onze beste piloten naar jouw bedrijf voor ondersteuning op vlak van merk- & marketingstrategie. Onze Copter consultants komen tijdelijk jouw team versterken.

WAY OF WORKING

Copter bekijkt jouw merkidentiteit vanuit de lucht en belooft een fantastische 360° view. Wij boeken graag een Copter flight of Copter pilot voor ambitieuze startups, gevestigde kmo’s en corporate bedrijven.

BOOK YOUR COPTER FLIGHT

Deze formule is voor bedrijven die willen investeren in hun merkstrategie. We starten met een workshop, een marktanalyse en een concurrentiecheck. Het resultaat? Een sterke en authentieke merkidentiteit die je differentieert van jouw concurrenten.

BOOK YOUR COPTER PILOT

Zoek je een merkstrateeg of brandingexpert voor een workshop? Tijdelijk op zoek naar versterking voor jouw marketingteam? Benieuwd naar ons strategisch advies?
Je kan een beroep doen op onze beste Copter-piloten in een consultancy-formule. 

bottom of page